Κεραμική επίστρωση

Γιατί να επιλέξετε κεραμική επίστρωση για το οχημά σας

Μόνιμη Προστασία
Η κεραμική επίστρωση  δεν είναι μια προσωρινή λύση προστασίας, όπως τα κεριά και τα λοιπά προϊόντα περιποίησης που θα εξαλειφθεί η φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου. Είναι μια nano-κεραμική επίστρωση που δημιουργεί μόνιμη χημική ένωση με την επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται και μπορεί να αφαιρεθεί αποκλειστικά και μόνο με βιομηχανική επεξεργασία (επαγγελματικό τριβείο). Κανένα χημικό δεν μπορεί να αποσυνθέσει η να αφαιρέσει την νάνο-κεραμική σας επίστρωση.

Δείκτης Σκληρότητας άνω των 9H 
Όταν η επίστρωση σκληρύνει δημιουργεί μια επιφάνεια που μπορεί να αντέξει κάθε τύπου ελαφρές γρατζουνιές. Η “γυάλινη” επίστρωση (glass coat) φέρει δείκτη σκληρότητας άνω του 9H στην κλίμακα Mohs. Η κλίμακα Mohs χρησημοποιείται στην βιομηχανία για την μέτρηση σκληρότητας μεταλλευμάτων, όπου το 9H αποτελεί την μέγιστη βαθμίδα σκληρότητας. Η επίστρωση είναι δυνατόν να διατηρήσει την σκληρότητα του εφ’ορου ζωής με την κατάλληλη διαδικασία συντήρησης.

Χημική Αντίσταση 
Η κεραμική επίστρωση έχει 100% αντοχή έναντι βλαβερών ουσιών και ισχυρών χημικών που πιθανόν ένα αυτοκίνητο μπορεί να εκτεθεί. Εφόσον τα χημικά δεν είναι δυνατόν να βλάψουν ή να διαπεράσουν την κεραμική επίστρωση , το όχημα θα παραμείνει ανέπαφο..

Οξείδωση και αντιδιαβρωτική προστασία
Τα μεταλλικά μέρη υπόκειται σε οξείδωση με το πέρασμα του χρόνου.Η προστατευτική κεραμική επίστρωση θα προστατεύσει την βαφή και τα μεταλλικά μέρη του οχήματος σας από την επαφή με το νερό και το οξυγόνο .

Θερμική αντίσταση
H κεραμική επίστρωση δεν επηρεάζεται από θερμοκρασίες μέχρι και 760 βαθμούς Κελσίου

UV Προστασία
Ηκεραμική επίστρωση προστατεύει τα βαμμένα μέρη, τα ελαστικά & πλαστικά από την διαδικασία “γήρανσης” που προκαλούν οι ακτίνες UV`του ηλίου..

Υπέρ-υψηλά επίπεδα γυαλάδας
Η λαμπερή εμφάνιση που προσδίδει το προϊόν δεν επιδέχεται καμία σύγκριση με κανένα προϊόν προστασίας & περιποίησης που διατίθεται στην αγορά σήμερα. 

Σούπερ  Υδροφοβική συμπεριφορά
Με τον όρο “Υδροφοβική συμπεριφορά” εννοούμε την ιδιότητα της επιφάνειας να απωθεί το νερό και να το κάνει να σχηματίζει μπίλιες ,οι οποίες κυλούν εκτός της επιφάνειας τους.Επιστημονικά αυτό έχει να κάνει με την γωνία επαφής που σχηματίζει το νερό με την επιφάνεια. Όσο πιο αμβλεία η γωνία επαφής τόσο πιο έντονη η υδροφοβικότητα της επιφάνειας. Η κεραμική επίστρωση επιτυγχάνει τουλάχιστον γωνία 110 μοιρών το οποίο σημαίνει πως η σκόνη , η βρωμιά και το νερό θα είναι ξένο σώμα στην επιφάνεια του υλικού και θα απωθείται πιο εύκολα. Με την σωστή συντήρηση το υδρόφοβο αποτέλεσμα θα διατηρηθεί εφ’ορου ζωής.

Κεραμική επίστρωση

Share...

Facebook
Twitter
LinkedIn