ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Εσείς ρωτάτε, εμείς απαντάμε

Είναι μια ειδική επεξεργασία που γίνεται στην επιφάνεια του οχήματος. Δηλαδή δεν είναι κάτι απλό, δεν γίνεται με το χέρι έτσι απλά πέρασα με την αλοιφή την σκουπίσαμε και τέλος.Αν γίνει έτσι τότε απλά θα γυαλίσει ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ και δεν θα έχει την πραγματική γυαλάδα,  και με 2-3 πλυσίματά θα είναι σαν πρώτα .Κανονικά πρέπει να περαστεί με ειδικό μηχάνημα αλοιφαδόρο από άτομο που ξέρει γιατί αν δεν ξέρει υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει το χρώμα. Αν γίνει σωστά το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που αρμόζει στο όχημα σας και θα κρατήσει τουλάχιστον για 1 χρόνο και δεν θα φύγει με τα πλυσίματα που θα κάνετε

Κέρωμα είναι μια προστασία που κάνουμε στην βαμμένη επιφάνεια του οχήματος που σαν βάση έχει το κερί, για να προστατέψουμε από την σκόνη, την όξινη βροχή, τους ρίπους που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα αλλά και για να κρατήσει την γυαλάδα του και να μην θαμπώνει το χρώμα του.

Ο πηλός είναι σε μορφή πλαστελίνης, περιέχει άργυλο και είναι το μόνο συστατικό που μπορεί να αφαιρέσει από τους πόρους του βερνικιού τον βιομηχανικό ρίπο (ο βιομηχανικός ρίπος δεν θα αφαιρεθεί από τον πόρο του βερνικιού όσα πλυσίματα και αν κάνετε)

Ο πηλός με απλά λόγια είναι ένα υλικό που στα σωστά χέρια είναι ένα εργαλείο που θα σας απαλλάξει απο έξοδα και ταλαιπωρία. Δεν θα σας πούμε ψέματα. Για να μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τον πηλό θα πρεπει να έχει κάνει μεγάλη εκπαίδευση, γιατί ο πηλός δεν είναι λειαντική αλοιφή.

Απλά θα ξυρίσει τους ενωμένους ρύπους και θα αφήσει το χρώμα σαν γυαλί. Εμείς εδώ στην car care xperts μπορούμε να σας δείξουμε την εφαρμογή του αλλά να θυμάστε οτι όπως όλα τα εργαλεία μπορούν να κάνουν κακό αντί για καλό με τον λάθος χειρισμό.

Ένα καθαρά γυαλιστικό που χρησιμοποιούμε στην car care xperts είναι ένα μείγμα από έλαια που απορροφούνται από το χρώμα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που το δέρμα μας θα απορροφούσε ένα ενυδατικό γαλάκτωμα. Τα γυαλιστικά έλαια θα δημιουργήσουν βαθιά γυαλάδα σαν wet look αλλά δεν θα προσφέρουν προστασία. Η Γυαλάδα αυτή μπορεί να σφραγιστεί και το χρώμα σας να προστατευτεί με την εφαρμογή ενός κεριού

Η θαμπάδα αν δεν υπήρχε πιο πριν οφείλεται η στο απορρυπαντικό ή στο σκούπισμα οι κυκλικές γρατσουνιές οφείλονται στο αντικείμενο που πλύθηκε η το απορρυπαντικό που χρησιμοποιούσατε

Αν είναι απλά μια θαμπάδα και όχι κάτι πιο σοβαρό προτείνουμε να περαστεί με ειδικό Πύλο για να επανέλθει στην κανονική του μορφή τώρα αν είναι αυτό το σοβαρό που λέμε τότε πρέπει να γυαλιστεί το όχημα.

Σας δίνουμε απλές προτάσεις για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

  1. Πλύσιμο με το χέρι με ειδικό γάντι που μαγνητίζει σκόνη και λάσπες και ότι άλλο υπάρχει στην επιφάνεια χωρίς αυτό να χαράζει το χρώμα του.
  2. Πλύσιμο με ειδικό σαμπουάν.
  3. Σκούπισμα με ειδική πετσέτα.
  4. Καθαρισμός καμπίνας.
  5. Για να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας προστατευμένο και στην καλύτερη του κατάσταση, προτείνουμε ένα οικολογικό πλύσιμο κάθε 3 με 4 εβδομάδες.
  6. Μπορείτε να καθιερώσετε με την car care xperts ένα πρόγραμμα τακτικής υπενθύμισης κράτησης ή να δημιουργήσετε το δικό σας εξατομικευμένο πρόγραμμα.
Το πλύσιμο είναι αυτό που δημιουργεί τις περισσότερες γραμμώσεις και αράχνη στο χρώμα του αυτοκινήτου σας. Αυτό συμβαίνει γιατί πολύ μικρά σωματίδια παγιδεύονται ανάμεσα στους πόρους του σφουγγαριού και στην επιφάνεια του χρώματος. Στην car care xperts πρώτα ξεβγάζουμε με τον σωλήνα νερού χωρίς ιδιαίτερη πίεση και στην συνέχεια χρησιμοποιούμε μόνο τα ειδικά γάντια πλύσεις που είναι με πολύ παχύ πέλος. Τα σωματίδια αυτά απορροφούνται με μιας στο πέλος και επομένως δεν προκαλούν καμιά βλάβη στην βαφή. Αφού ολοκληρωθεί μία πλύση τα γάντια που χρησιμοποιήσαμε έστω και για μία πλύση περνάν από μία ειδική διαδικασία που αφαιρεί όλα αυτά τα σωματίδια εστω και τα πιο μικρά. Στο τέλος κάθε ημέρας όλα τα γάντια πλύσεις που χρησιμοποιήθηκαν περνάν από την διαδικασία ουδετεροποίησης pH

Βεβαίως και υπάρχει λύση. Υπάρχει βιολογικός καθαρισμός για το σαλόνι σας με υλικά βιοδιασπώμενα φιλικά προς τα παιδιά και προς το περιβάλλον.

ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΤΕ;

Προσπαθούμε να απαντάμε στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις. Παρό΄λαυτά αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι που δεν το βρήκατε πιο πάνω ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να βρούμε μαζί την λύση που θα σας καλύψει.

Share...

Facebook
Twitter
LinkedIn